Over LestBest

Bij Rijschool LestBest geven wij rijles vanaf 16,5 jaar. We zijn als sinds 1999 gespeciliseerd in het geven van rijlessen en snelcursussen. We hebben een hoog slagingspercentage mede door onze ervaring met Faalangst en Autisme. We zijn hier speciaal in gecertificeerd en door gebruik te maken van "Rijlessen in Stappen" is het gemakkelijk om het rijden onder de knie te krijgen.

We bieden voordelige rijlespakketten aan die passen bij jouw behoeften. Voordat we aan het rijlessen beginnen heb je de mogelijkheid om gratis les te proberen. Je krijgt dan een kleine voorproefje van hoe wij lesgeven. Als je besluit bij ons te gaan lessen zal dat gebeuren in rookvrije nieuwe auto's. Je wordt dan thuis opgehaald en na je les ook weer thuis afgezet. Lekker makkelijk dus

Wij maken gebruik van "Rijlessen in Stappen" die bestaan uit meerdere deeltoetsen. Je kunt gratis gebruik maken van deze service om te zorg dat jouw slagingskans nog groter wordt. Rijschool LestBest is aangesloten bij de Stichting Rijschool.