Over LestBest

Bij Rijschool LestBest geven wij rijles vanaf 16,5 jaar. Wij zijn al sinds 1999 gespecialiseerd in het geven van rijlessen en snelcursussen. We hebben een hoog slagingspercentage, mede door onze ervaring met faalangst en autisme. Wij zijn hier speciaal in gecertificeerd en door gebruik te maken van "Rijlessen in Stappen" is het gemakkelijk om het rijden onder de knie te krijgen.

Wij bieden voordelige rijlespakketten aan die passen bij uw behoeften. Voordat we aan het rijlessen beginnen, heeft u de mogelijkheid om een gratis les te proberen. U krijgt dan een klein voorproefje van hoe wij lesgeven. Wanneer u besluit bij ons te gaan lessen, dan zal dat gebeuren in rookvrije, nieuwe auto's. U wordt dan thuis opgehaald en na uw les ook weer thuis afgezet. Lekker makkelijk dus!

Wij maken gebruik van de "Rijlessen in Stappen" die uit meerdere deeltoetsen bestaat. U kunt gratis gebruikmaken van deze service om te zorgen dat uw slagingskans nog groter wordt. Rijschool LestBest is aangesloten bij de Stichting Rijschool Belang (SRB).